Inbouw witte knipperlichtenNu was de Porsche al een behoorlijk stuk opgeknapt, maar die oranje knipperlichten vond ik toch wat uit de tijd.
Witte knipperlichten moesten het worden!!!


De oude situatie met de oranje knipperlichtglaasjes aan voor- en zijkant.De zijknipperlichten.
Eerst maar eens de zijknipperlichten vervangen. Op www.ebay.de had ik al mooie witte glaasjes met bijbehorende oranje lampjes gekocht. De oude setjes konden door ze iets te verschuiven zo er uit gewipt worden waarna de nieuwe stjes konden worden gemonteerd en in omgekeerde volgorde werden teruggeplaatst.


Het nieuwe zijknipperlichtsetje klaar om te worden teruggeplaatst (let op de mooie 3D Porschesticker).


Hier is het setje teruggeplaatst waarbij het oranje lampje goed is te zien.


Hier brandt het oranje lampje. Door de overbelichting is het niet goed te zien maar de kleur is oranje.De knipperlichten aan de voorzijde.
Nu waren de knipperlichten aan de voorzijde aan de beurt... Dat was toch wel een iets ander verhaal om die te vinden. Natuurlijk, ik kon van die glaasjes kopen bij www.turnclear.com. Dit zijn erg mooie exemplaren, maar je betaalt daar wel de hoofdprijs voor, 125 euro exclusief verzendkosten...
Na enig zoekwerk kwam ik wederom op www.ebay.com een nieuwe set glaasjes tegen. Dit bleken ook dezelfde exemplaren van Turnclear te zijn, maar nu voor een heel wat schappelijker prijs. Na ontvangst van dit setje was het alleen nog maar een kwestie van de oude oranje exemplaren losschroeven, rubber strip overzetten, setje nieuwe oranje lampjes plaatsen want anders komt ze niet door de APK keuring heen en de nieuwe glaasjes erop schroeven. Het resultaat was wederom helemaal prima.


Hier de nieuwe knipperlichtglaasjes gemonteerd...


... en nu brandend.