De lakbehandeling met Flon 4000Aangezien de rode lak wat begon te verweren had ik bestloten om de S2 maar eens een grote oppervlaktebeurt te geven. Ik had al het e.e.a. gelezen over z.g. Teflonbehandelingen waarbij de kleur en de glans van de lak weer mooi op zou komen.
In grote lijnen zijn er drie keuzemogelijkheden en wel de volgende:

Aanklikken om naar de website te gaan

Aanklikken om naar de website te gaan

Aanklikken om naar de website te gaan

Na enig onderzoek kwam FLON4000 op prijs/kwaliteitverhouding als beste uit de bus dus nu op zoek naar een dealer waar ik de behandeling kon laten plaatsvinden. Via de website was dat geen probleem en werd de keuze bepaald op POLYTOP Autoreiniging & Laktechnieken te Alkmaar.

Aanklikken om naar de website te gaan

De afspraak was snel gemaakt en de auto zou een volledige behandeling gaan krijgen wat bestaat uit de volgende onderdelen:

A: BINNENZIJDE REINIGEN

:

Waaronder stomen, uitnemen van plafon tot vloer, kofferruimte, ruiten reinigen en stofzuigen.

B: BUITENZIJDE REINIGEN

:

Waaronder wassen, polijsten, velgen spuiten, waszetten en kunststof veredeling.

C: TOTAAL REINIGEN

:

Zie A & B Inclusief sponningen.

FLON 4000 BEHANDELING

:

Zie C & lakpantser.Het resultaat.
Toen ik de Porsche weer kwam ophalen was ze echt een stuk mooier geworden. De krasjes waren weggepolijst, de rode kleur was een stuk voller, het hele interieur was gereinigd en ze glom weer fantastisch. Ook was er meteen een kleine parkeerschade weggewerkt, dus ze was er klaar voor...

De eerste fotoshoot.
Nu werd het tijd voor de eerste serieuze fotoshoot, dus op naar een geschikte locatie wat werd gevonden vlakbij Schiphol.